Bundle of you


Natuurlijk, je online identiteit is belangrijk. Tegelijkertijd kan die af en toe ook ontzettend vermoeiend zijn. Maar wat als je op zo’n moment even lekker op de bank kunt ploffen om naar je eigen anthem te luisteren? Even tot jezelf komen, terwijl jouw unieke melodie door de kamer galmt?

Met de Bundle of You komt het beste van twee werelden samen: je krijgt een street photoshoot van een uur, plus een speciaal voor jou gecomponeerd muziekstuk. Niet alleen leuk voor jezelf, maar ook om kado te geven!

Hoe werkt dat dan?

Heel simpel!

  • Vul hieronder het contactformulier in;
  • Ik neem contact met je op. We bespreken kort wat je wensen zijn en vervolgens maken we een afspraak voor de fotoshoot;
  • Deze fotoshoot duurt ongeveer een uur: we wandelen buiten en op de tofste plekken maak ik foto’s van je;
  • Na de fotoshoot scheiden onze wegen, kies ik de vijf mooiste foto’s uit en bewerk ik deze;
  • Vervolgens ga ik aan de slag in de studio: met mijn synthesizers maak ik een muziekstuk, speciaal voor jou, over jou. Ik verwerk alle indrukken van de fotoshoot in een prachtige anthem, die je vervolgens natuurlijk ook toegestuurd krijgt in WAV- en MP3-formaat;
  • Tenslotte verzamel ik het complete pakket en stuur ik het, binnen een week na de fotoshoot, via WeTransfer naar je toe.

De prijs is afhankelijk van je wensen, maar ligt gemiddeld op zo’n € 150,00.

Benieuwd naar hoe zo’n anthem klinkt? Check het snel hierboven.

Doe mij zo'n Bundle of You!