Gratis inspiratie.

Soms heb je behoefte aan nieuwe inzichten. Een nieuwe manier van denken, een andere invalshoek, de andere kant van het verhaal. Maar in die online wirwar van informatie is het soms best moeilijk om écht interessante dingen te vinden, niet?

Daarom is er, speciaal voor jou, The ChitChat: de makkelijkste, snelste en leukste manier om inspiratie op te doen. Gemakkelijk en snel, via WhatsApp!

TED-talks  What's Up

TED-talks zijn video’s van inspirerende sprekers over uiteenlopende onderwerpen: educatie, wetenschap, technologie, psychologie en een hoop meer. In The ChitChat selecteer ik de interessantste video’s alvast voor je, zodat jij ze alleen nog maar hoeft te kijken.

Leesvoer  What's Up

Op het internet is natuurlijk een heleboel informatie te vinden, maar let’s face it: een hoop is bullshit. Toch zijn er ook genoeg interessante artikelen te vinden met een vernieuwende kijk op de wereld, zoals bijvoorbeeld hier. In The ChitChat verzamel ik voor jou leesvoer dat je écht niet mag missen!

Black Dogs begeleiding WhatsApp
Black Dogs ChitChat

The Internet  What's Up

De meest inspirerende Instagram-accounts, de pijnlijkste memes, de simpelste stress-verlagende oefeningen die je met YouTube uit kunt voeren: het internet kan je leven een stuk leuker en makkelijker maken. Word member van The ChitChat en je mist deze kans nooit meer.

Muziek/films  What's Up

Een van de belangrijkste dingen die je moet weten als je member wordt van The ChitChat is dat ik je met elk onderwerp dat erin voor komt probeer te raken. En wat raakt nu meer het gevoel dan de kunst van muziek en films? Zet Netflix en Spotify maar vast klaar!

Lost in Translation
Black Dogs begeleiding WhatsApp

What else?  What's Up

Zoals ik al zei: alles in The ChitChat is er op gericht om je gevoel te raken en je op een andere manier te laten nadenken over de dingen die je in het dagelijks leven doet. Daarom kies ik elke keer weer andere onderwerpen en is de bron van inspiratie altijd verschillend!

Overtuigd?


Laat je nummer achter, of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-20248475!