Ik ben er voor je.

What's Up?


Ken je dat? Dat je de hele dag je best doet, maar dat niets lijkt te helpen? Dat de waan van de dag je meesleept en je af en toe even vast zit in je studie, werk of privéleven? Well, that’s life, maar daarom niet minder moeilijk.

Gelukkig hoef je het allemaal niet alleen te doen. Ik help je om je energie en helderheid weer terug te vinden. Gemakkelijk en snel, via WhatsApp!

Tell me more!

Let's Talk.


Stuur me een berichtje via WhatsApp en ik reageer. Easy as that.

Ja, ik wil!

Praten?

Natuurlijk, dat kan. Ik ben er voor je wanneer je even je hart wil luchten, steun of advies zoekt, of gewoon iets wil delen.

Maar ik heb nóg honderden manieren om je te steunen. Inspirerende artikelen, (speel)films, muziek, Instagram, readers en zelfs memes: ik help je om jezelf te helpen, en daar hoort alles wat je in het dagelijks leven gebruikt bij. Het mag ook wel een beetje leuk zijn, toch?

WhatsApp is gemakkelijk, snel en je kunt onze gesprekken altijd teruglezen. Daarnaast is WhatsApp de simpelste manier om links, muziek, video en andere inspiratiebronnen door te sturen. Je hebt alles binnen handbereik!

Dat hangt van jou af. We kunnen als kennismaking even met elkaar bellen of Facetimen / Skypen, maar als je liever alleen WhatsApp gebruikt, dan is dat natuurlijk ook helemaal goed. Als je intensiever contact wil, dan kunnen we bijvoorbeeld kijken naar 1-op-1-gesprekken. Alles op maat voor jou!

Het is heel simpel: zodra je hier je maandabonnement hebt afgesloten, neem ik contact met je op voor een korte kennismaking. Daarna kunnen we los. Ik reageer binnen 24 uur (in het weekend binnen 48 uur) op je berichtjes, dus vraag me alles wat je wil. Ook als je gewoon even behoefte hebt aan contact!

De eerste maand krijg je voor maar € 19,99 krijg je onbeperkte begeleiding, inspiratie en aandacht. Kijk hier voor de voorwaarden.

Als je behoefte hebt aan intensiever contact, dan kan dat natuurlijk! In een een-op-eengesprek (als aanvulling op WhatsApp) heb je nóg snellere feedback: neem contact met me op en we kijken samen naar een oplossing die voor jou past.

"Een fijne, innovatieve manier om je hart te luchten, zonder dat iemand je aanstaart met pen en papier terwijl de klok tikt!"

Antonio (31)