Get inspired.

What's up?


Inspiratie is waar de wereld op draait. Het bracht je die telefoon die je in je hand hebt, het boek dat je aan het lezen bent, de muziek die je dankzij Spotify beluistert en fuck it, zelfs die pizza Hawaii die je stiekem toch wel lekker vindt. Inspiratie bracht wereldleiders tot grootse plannen en activisten tot grootse daden. Het creëerde burgerrechten, vrijheid en gelijkwaardigheid.

Maar soms is die inspiratie even weg. Soms ontbreekt het aan energie en is het even afzien. Nelson Mandela stond ook niet altijd aan.

Op die momenten is er What’s Up: jouw online vriend die naar je luistert en inspireert, door gebruik te maken van alles waar je dagelijks mee te maken hebt. Gemakkelijk en snel, via WhatsApp!

Tell me more!

Let's Talk.


Stuur me een berichtje en ik reageer. Easy as that.

Ja, ik wil!

Praten?

Natuurlijk, dat kan. Niemand is ooit slechter geworden van een goed gesprek.

Maar ik heb nóg honderden manieren om je te inspireren. Interessante artikelen, (speel)films, muziek, Instagram, readers en zelfs memes: inspiratie is overal, dus ook in de dingen die misschien als oppervlakkig of banaal worden gezien. En het mag ook wel een beetje leuk zijn, toch?

WhatsApp is gemakkelijk, snel en je kunt onze gesprekken altijd teruglezen. Daarnaast is WhatsApp de simpelste manier om links, muziek, video en andere inspiratiebronnen door te sturen. Je hebt alles binnen handbereik!

Dat hangt van jou af. We kunnen als kennismaking even met elkaar bellen of Facetimen / Skypen, maar als je liever alleen WhatsApp gebruikt, dan is dat natuurlijk ook helemaal goed. Als je intensiever contact wil, dan kunnen we bijvoorbeeld kijken naar 1-op-1-gesprekken. Alles op maat voor jou!

Voor maar € 47,00 krijg je onbeperkte begeleiding, inspiratie en aandacht. Kijk hier voor de voorwaarden.

Het is heel simpel: zodra je hier het contactformulier hebt ingevuld, neem ik contact met je op voor een korte kennismaking. Daarna kunnen we los. Ik reageer binnen 24 uur (in het weekend binnen 48 uur) op je berichtjes, dus stuur me alles wat je wil.

Nee, absoluut niet! Zie je abonnement op What’s Up als een abonnement van een sportschool. Het is een vernieuwende manier om aan jezelf te werken, zonder dat je heel slecht in je vel hoeft te zitten of dat er iets ergs gebeurd moet zijn. En is dat wel zo, dan doen we er samen natuurlijk alles aan om weer rust en inspiratie te vinden!

Als je behoefte hebt aan intensiever contact, dan kan dat natuurlijk! In een een-op-eengesprek (als aanvulling op WhatsApp) heb je nóg snellere feedback: neem contact met me op en we kijken samen naar een oplossing die voor jou past.

"Een fijne, innovatieve manier om je hart te luchten, zonder dat iemand je aanstaart met pen en papier terwijl de klok tikt!"

Antonio (31)