Wie zit er achter What's Up?

Even voorstellen is wel zo netjes.

Rick Kwee, aangenaam!

Tot de zomer van 2015 deed ik alles zoals het hoorde, of in ieder geval zoals ik dacht dat het hoorde: ik had een vriendin waarmee ik een huis kocht, een prima baan bij een grote verzekeraar en een kat. Ik leefde mijn leven redelijk onbewust en dacht niet teveel na over mijn keuzes. Maar toen kwam de klap. In een paar maanden tijd veranderde ik van vrolijke gezelligerd in een zielig hoopje ellende: ik kwam terecht in een diepe depressie.

Maar zoals je wellicht al begrijpt: daar ben ik uitgekomen. Ik ben er the hard way achtergekomen wat wel bij me paste, en wat niet bij me paste. Waar ik wel mee door wilde gaan, en wat ik achter me wilde laten. Ik schreef er zelfs een boek over. Met het hervinden van mezelf, kwam ook een andere kijk op de wereld. Een bewustere kijk op de wereld, waarin ik verbondenheid, kwetsbaarheid en empathie op de eerste plaats zet. Verbondenheid met mezelf en de mensen om me heen, dat is voor mij heel belangrijk gebleken, en ik geloof dat deze kernwaarde de wereld een stukje mooier maakt.

Aandacht en begrip zijn in de waan van de snelle dag niet zo vanzelfsprekend meer, en juist daarom zijn dat de belangrijkste pijlers van What’s Up. Bij mij kun je jezelf zijn, mag je zeggen wat je voelt en kun je erop vertrouwen dat je ook nog eens dingen leert. Ik houd je een spiegel voor, laat je dichter bij je gevoel komen en geef je richting wanneer je die even kwijt bent. Op een manier die duurzaam en op maat voor jou is, met de aandacht die je verdient.

Ik ben er voor je.

What's Up

Let's get down!

Voel je teveel druk in je studie? Vraagt je werk af en toe veel van je, meer dan je kunt geven? Of gaat het in je privéleven niet zoals je wil? Dan kun je erop rekenen dat ik altijd met begrip en de nodige aandacht naar je zal luisteren. Ik oordeel niet, maar hoor je aan en voel aan wat je nodig hebt. Dat kan een luisterend oor zijn, maar ook een pragmatischere aanpak is mogelijk. Door de juiste prikkels op je af te schieten, ga jij nadenken over hoe je de situatie naar je hand kan zetten en hoe je ervoor kunt zorgen dat jij in controle bent.

Ik spar graag met je over zaken die je aan het hart gaan en ik daag je uit om eens inspiratie uit andere bronnen te halen. Samen zorgen we ervoor dat tunnelvisie geen standaard wordt en dat je het meest uit elke dag haalt. 1+1=3!

Natuurlijk ben ik er ook voor je als er een spannende gebeurtenis op je staat te wachten… Een belangrijk gesprek op het werk? Een eerste date? Een afspraak bij de huisarts? Ik help je graag bij de voorbereiding, nabespreking, of op welk moment dan ook.

Je staat er niet alleen voor.

Wil je gelijk beginnen? Klik dan hier om je What’s Up-abonnement af te sluiten. Voor meer informatie kun je altijd even contact opnemen.

What's Up

Beloften voor groei

Ik ben er voor je. En dat doe ik door je de volgende beloften te maken:

  • Wanneer je me een WhatsApp-berichtje stuurt, reageer ik op werkdagen in ieder geval binnen 24 uur en in het weekend binnen 48 uur. Vaak reageer ik al eerder, zodat je zo snel mogelijk geholpen bent;
  • Er zit geen limiet aan het aantal berichtjes dat je mag sturen. Het is genoeg wanneer jij het genoeg vindt;
  • Alles wat ik je kán sturen via WhatsApp, zál ik inzetten om je te helpen. Denk aan video’s, muziek, quotes, tips voor evenementen, maar ook interessante readers over hoe je bijvoorbeeld grenzen aangeeft op het werk of hoe je van FOMO (Fear Of Missing Out) af komt;
  • Als What’s Up-member krijg je nieuws als eerste te horen: denk bijvoorbeeld aan uitnodigingen voor evenementen van Black Dogs;
  • Uitbreiding op onze WhatsApp-gesprekken is mogelijk: wanneer we tegenover elkaar zitten komen we nóg sneller tot de kern en heb je direct vernieuwde energie om er weer tegenaan te gaan. Ook kunnen we bijvoorbeeld samen een belangrijk gesprek op je werk of studie voorbereiden, of een bezoek aan de huisarts nabespreken om te kijken of je écht tevreden bent met de gekozen richting.