Klaar voor inspiratie?

Let's do this.

Heb je zin in iets nieuws? Ben je er klaar mee dat je altijd hetzelfde doet, opzoekt of in dezelfde valkuilen trapt? Wil je werken aan jezelf, maar niet eindeloze coachingstrajecten of moeilijke, lange gesprekken over je jeugd aangaan? Of wil je gewoon een online vriend die écht aandacht aan jou besteedt en je inspireert om het meeste uit jezelf te halen?

Dan is What’s Up iets voor jou. Door de juiste prikkels op je af te schieten, ga jij nadenken over hoe je elke situatie naar je hand kan zetten en hoe je ervoor kunt zorgen dat jij in controle bent. Je leert hoe je dagelijkse middelen, zoals bijvoorbeeld muziek, films en apps in kunt zetten om geïnspireerd te worden of om helderheid in je hoofd te creëren.

Ik spar graag met je over zaken die je aan het hart gaan en ik daag je uit om eens inspiratie uit andere bronnen te halen. Samen zorgen we ervoor dat tunnelvisie geen standaard wordt en dat je het meest uit elke dag haalt.

Bovendien ben ik er ook voor je als er een spannende gebeurtenis op je staat te wachten. Een belangrijk gesprek op het werk? Een eerste date? Een afspraak bij de huisarts? Ik help je graag bij de voorbereiding, nabespreking, of op welk moment dan ook.

Wil je gelijk beginnen? Klik dan hier om je What’s Up-abonnement af te sluiten. Voor meer informatie kun je altijd even contact opnemen.

Inspiratie is overal.

Ja, echt overal! En om je zo goed mogelijk te helpen, beloof ik het volgende:

  • Wanneer je me een WhatsApp-berichtje stuurt, reageer ik op werkdagen in ieder geval binnen 24 uur en in het weekend binnen 48 uur. Vaak reageer ik al veel eerder, zodat je zo snel mogelijk geholpen bent;
  • Er zit geen limiet aan het aantal berichtjes dat je mag sturen. Het is genoeg wanneer jij het genoeg vindt;
  • Alles wat ik je kán sturen via WhatsApp, zál ik inzetten om je te helpen. Denk aan video’s, muziek, quotes, tips voor evenementen, maar ook interessante readers over hoe je bijvoorbeeld grenzen aangeeft op het werk of hoe je van FOMO (Fear Of Missing Out) af komt;
  • Als What’s Up-member krijg je nieuws als eerste te horen: denk bijvoorbeeld aan nieuwe producten en kortingsacties;
  • What’s Up is niet alleen maar online: als member kun je ook leuke offline verrassingen verwachten;
  • Uitbreiding op onze WhatsApp-gesprekken is mogelijk: wanneer we tegenover elkaar zitten komen we nóg sneller tot de kern en heb je direct vernieuwde inspiratie om er weer tegenaan te gaan;
  • Een maandabonnement op What’s Up is € 47,00.

Wie zit er achter What's Up?

Rick Kwee, aangenaam!

Tot de zomer van 2015 deed ik alles zoals het hoorde, of in ieder geval zoals ik dacht dat het hoorde: ik had een vriendin waarmee ik een huis kocht, een prima baan bij een grote verzekeraar en een kat. Ik leefde mijn leven redelijk onbewust en dacht niet teveel na over mijn keuzes. Maar toen kwam de klap. In een paar maanden tijd veranderde ik van vrolijke gezelligerd in een zielig hoopje ellende: ik kwam terecht in een depressie.

Maar zoals je wellicht al begrijpt: daar ben ik uitgekomen. Ik ben er, door veel te oefenen, achtergekomen wat wel bij me paste, en wat niet bij me paste. Waar ik wel mee door wilde gaan, en wat ik achter me wilde laten. Ik schreef er zelfs een boek over. Met het hervinden van mezelf, kwam ook een andere kijk op de wereld. Een bewustere kijk op de wereld, waarin ik verbondenheid, kwetsbaarheid en empathie op de eerste plaats zet. Verbondenheid met mezelf en de mensen om me heen, dat is voor mij heel belangrijk gebleken, en ik geloof dat deze kernwaarde de wereld een stukje mooier maakt.

Aandacht en begrip zijn in de waan van de snelle dag niet zo vanzelfsprekend meer, en juist daarom zijn dat de belangrijkste pijlers van What’s Up. Bij mij kun je jezelf zijn, mag je zeggen wat je voelt en kun je erop vertrouwen dat je ook nog eens wordt geïnspireerd. Ik houd je een spiegel voor, laat je dichter bij je gevoel komen en geef je houvast wanneer je die even kwijt bent. Op een manier die duurzaam en op maat voor jou is.

Get inspired!